Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 25 έτη παράγοντας και εξάγων την εμπειρία. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όπως τη Ρωσία, Αμερική, Αυστραλία, philippne, Ινδονησία, Νότια Αφρική και ούτω καθεξής. Λόγω της πλούσιας εμπειρίας εξαγωγής, μπορούμε να παρέχουμε το δημοφιλή τύπο καμβά στους πελάτες μας, και μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τον εξοπλισμό βασισμένο στη λεπτομερή απαίτηση του πελάτη μας.

   

  Έχουμε τα ανεξάρτητα QC τμήματα και στην επιχείρηση και τα εργοστάσια που ελέγχουν αυστηρά την ποιότητα κάθε διαδικασίας για να επιτρέψουν στις γραμμές παραγωγής μας για να φθάσουν στα κινεζικά εθνικά πρότυπα, ακόμη και διεθνή πρότυπα.

   

   

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

 • OEM / ODM

  Τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξή μας, έχουμε επενδύσει όλο και περισσότερο περισσότερων στην τεχνολογία, έχουμε φέρει στον προηγμένο εξοπλισμό, έχουμε βελτιώσει το πρότυπο διοίκησης επιχειρήσεων συνεχώς και έχουμε δημιουργήσει την αίσθηση του ανθρωπισμού στον εταιρικό πολιτισμό μας. Αυτοί κάνουν την επιχείρησή μας να είναι στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας. Διευθύνουμε για να είμαστε κύριοι των προηγμένων τεχνικών κατασκευής και των τέλειων μέσων επιθεώρησης, να βελτιώσουμε το διοικητικό τρόπο και να εκπαιδεύσουμε τους υπαλλήλους που είναι υψηλού - ποιότητα και υψηλό τεχνικό επίπεδο

 • Ε & Α

  Αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας έχει διαμορφώσει ένα σύνολο τέλειου ποιοτικού συστήματος επιθεώρησης. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη αγοράς, και εγχέουμε τα κεφάλαια στην οργάνωση το κέντρο Ε&Α. Μπορούμε να κάνουμε τα διάφορα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Συγχρόνως, εξασφαλίζουμε την ποιότητα και το χρόνο παράδοσης, ο οποίος μας βοηθά να κερδίσουμε μια καλύτερη φήμη σε όλο τον κόσμο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)